Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

”Η Κύπρος στο στόχαστρο” – Δείτε όλη την εκδήλωση με Καλεντερίδη-Κωνσταντακόπουλο

Σε μια εκδήλωση όπου η αναζήτηση της πληροφορίας για την αλήθεια και την υφιστάμενη κατάσταση ήταν το πρώτιστο, βαθιές πτυχές της ιστορίας, σημαντικές προεκτάσεις των κινήσεων και αναλύσεις των θεμάτων που πρέπει να μας αγγίζουν με το βλέμμα στην εξωτερική πολιτική και τα όσα σε προσκήνιο και παρασκήνιο εξελίσσονται, αναλύθηκαν, στα όσα παρουσιάστηκαν στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου της Καλαμάτας.

«Η Κύπρος στο στόχαστρο» ήταν ο τίτλος της, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Μεσσήνιου συγγραφέα και δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου, με ομιλητή τον ίδιο αλλά και τον γεωπολιτικό αναλυτή και συγγραφέα Σάββα Καλεντερίδη.

Μια σειρά από ζητήματα με… αποδείξεις πρόσθεσαν προβληματισμό για τις κινήσεις εκείνες που δημιουργούν… απειλητικά δεδομένα για το μέλλον της Κύπρου, αλλά και τα όσα ακολούθως αφορούν τη χώρα μας.

Στην εκδήλωση το πολυπληθές ακροατήριο – το οποίο και ευχαριστούμε για την παρουσία του – είχε την ευκαιρία να θέσει και τα δικά του ερωτήματα με μια σειρά από ενδιαφέρουσες αναφορές να απαντώνται.

Την οργάνωση είχε η τηλεόραση BEST και η εφημερίδα ΦΩΝΗ, μαζί με τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ