Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Η “παρέα Τατούλη” τελικά δεν χάνεται…

Η “παρέα Τατούλη” τελικά δεν χάνεται… Και βρίσκει τον δρόμο για άλλες… περιπέτειες αναπτυξιακού τύπου.

Αφού η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι… παρελθόν, αφού έφαγε το… άκυρο από τη ΝΔ και η κεντρική πολιτική σκηνή μοιάζει… παρελθόν, αφού ούτε το “Φόρουμ Τατούλη” προχωρά που και εκεί θα μπορούσαν να στηριχθούν… ελπίδες, η κα Εύη Τατούλη πέρασε τη δράση της σε ένα άλλο επίπεδο σε αυτό της συμμετοχής (!) στον Αναπτυξιακό Οργανισμό που συστάθηκε απ’ τους Δήμους λιμάνια Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Καρύστου και Λαυρεωτικής.

Βέβαια, εάν θα διαβάσει κανείς την είδηση που μεταφέρεται εδώ για την “ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.” βλέπει πως η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Τατούλη είναι κάτοικος Καλλιτεχνούπολης Ραφήνας και φέρει και τις ιδιότητες της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδας, επικεφαλής Παραρτήματος Πελοποννήσου και της Προέδρου της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Όμως, βλέπει και κάτι ακόμη… Ποιός ανέλαβε στη θέση του Αντιπροέδρου; Ο κ. Βασίλης Σαλάκος, ο γνωστός μέχρι πρότινος Αντιπροέδρος της Αναπτυξιακής “ΤΑΠΤοΚ Αρκαδία” επί ημερών Π. Τατούλη στην Προεδρία!

Και συνεχίζει ως τεχνοκράτης ως αναφέρεται να παράσχει αναπτυξιακές συμβουλές και στη νέα Α.Ε. Για τον κ. Σαλάκο έχει γίνει πολύς λόγος και για τους μισθούς των αρκετών χιλιάδων ευρώ που έπαιρνε στην ΤΑΠΤοΚ με χαρακτηριστικές τις καταγγελίες και αναφορές Νίκα και Σκαντζού…