Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Η συνάντηση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αύριο στην Καλαμάτα

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, τα μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ θα συναντηθούν στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο Elite και ώρα 19.00. Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το πλαίσιο δράσης της πρωτοβουλίας, το όραμα, οι αξίες και οι στόχοι της.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας σχετικά με το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις, προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας.

Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο, που διεξάγει αποκλειστικά η εταιρεία ελέγχων & πιστοποιήσεων Eurocert A.Ε., βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Η πρωτοβουλία αυτή θέτει υπό τη σκέπη της σχεδόν 5.000 Έλληνες εργαζομένους, αντιστοιχούν δε σ’ αυτήν ελληνικά προϊόντα αξίας πάνω από 2 δισ. ευρώ, που πωλούνται κάθε χρόνο με το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Σκοπός της εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα είναι τα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ να γνωστοποιήσουν την πρωτοβουλία αυτή σε εν δυνάμει νέα μέλη από την Πελοπόννησο.
Σημειώνεται ότι στην Καλαμάτα λειτουργούν και παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας οι εξής επιχειρήσεις – μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

• Παπαδημητρίου AE, με πλήθος προϊόντων όπως η μαύρη σταφίδα, το βαλσαμικό ξύδι, οι μουστάρδες κ.ά. και
• ΑΓΑΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η οποία παράγει τομάτες διαφόρων τύπων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με τη χρήση της μεθόδου της υδροπονίας.