Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Η Harley Davidson έρχεται στην Καλαμάτα – Ένα δυνατό event με πολλές συγκινήσεις

Δύο πράγματα συμβαίνουν όταν ακούς τον ήχο της… Σωπαίνεις και παρακολουθείς. Και όταν αναφέρεσαι σε μηχανή, το απόλυτο αντικείμενο «πόθου» του αναβάτη αποτελεί μια και μόνο που η ιστορία γράφτηκε με αυτήν όσο καμία άλλη.

Harley Davidson μια αποτελεί όχι απλά τρόπο ζωής, αλλά και μια ολόκληρη φιλοσοφία που όποιος την ενστερνίστηκε «ερωτεύτηκε» τη μηχανή. Και η Harley πλέον θα ακουστεί ηχηρά στην Πελοπόννησο και την Καλαμάτα.

Ένα από τα μεγαλύτερα event με παγκόσμια αναφορά «1000 μίλια» έχει καθιερωθεί από τους λάτρεις της και την ίδια την εταιρεία σε ετήσια βάση και στην χώρα μας. Το ενδιαφέρον πλέον έγκειται στο γεγονός πως η «κάθοδος» των easy rider της Harley θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα και την Πελοπόννησο, που θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αυτό το event και πέρα από τις όποιες τουριστικές, οικονομικές κλπ. διαστάσεις αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία η μεσσηνιακή πρωτεύουσα και οι ομορφιές του νομού Μεσσηνίας και της ευρύτερης Περιφέρειας να διαφημιστούν με τον καλύτερο τρόπο παντού.

Από την ερχόμενη Πέμπτη η παρέλαση των Harleyάδων  ξεκινά στην Καλαμάτα και με σημείο εξόρμησης την πόλη περισσότερες από 150 μηχανές θα αφήσουν ένα ξεχωριστό ανεξίτηλο στίγμα. Μέσα σε όλα και πολλές εκπλήξεις και ένα δυνατό live μουσικό event που προγραμματίζεται για το Σάββατο στην κεντρική πλατεία με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες.