Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Ιωνικός – Καλαμάτα 1-0 – Νέα ήττα με τα περιθώρια να στενεύουν

Ακόμα μία ήττα για την Καλαμάτα και πλέον τα περιθώρια για παραμονή στην κατηγορία στενεύουν.

Η Μαύρη Θύελλα σε μία ακόμη αναμέτρηση δεν κατάφερε να σκοράρει και να διεκδικήσει κάτι και έχασε με 1-0 από τον Ιωνικό που ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο ερχομός του Νίκου Αναστόπουλου στο πάγκο (είδε το παιχνίδι από την κερκίδα), δεν έφερε το θετικό αποτέλεσμα και έτσι η τοπική μας ομάδα παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 1′ ο Κρητικός με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Φουρλάνου θα κάνει το 1-0.

Στο 28,  ο Ιωνικός απέιλησε με το σουτ του Μουστάκη  που είχε πορεία στα δίχτυα αλλά το πόδι του Τριποτσέρη έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 41, οι Νικαιώτες απείλησαν εκ νέου, όταν από κομπίνα σε φάουλ του Βλαχομήτρου , ο Κρητικός έστρωσε τη μπάλα προς τον Βουκμίροβιτς ,αλλά ο Σέρβος ήταν ένα βήμα μπροστά και οι αμυντικοί έδιωξαν.

Στο 64′ ο Φουρλάνος με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Καλαμάτα απείλησε στο  70′ όταν από λάθος συνεννόηση Ιωαννου και Μουστάκη , ο Οσμάναγκιτς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το λάθος , αλλά ο Ιωαννου ήταν εκεί για να διαφυλάξει τα μετόπισθεν.

Στο 88′ ο Μακρίδης έβγαλε σέντρα, ο Γκοτσούλιας βρέθηκε σε θέση βολής ,αλλά έπιασε αέρα, ενώ ένα λεπτό μετά, ο Μακρίδης κινήθηκε από δεξιά αλλά το τελείωμα του ήταν κακό καθώς η μπάλα έφυγε άουτ.

Ιωνικός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνη, Μουστάκη, Κολλαρά, Ιωάννου, Φουρλανο, Τιεντσέ, Γκοτσούλια, Βουκμίροβιτς (87′ Παπατζίκος), Βλαχομήτρο (62′ Μακρίδης), Κουιρουκίδης (78′ Πογοσιάνο), Κρητικός

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Νάσερ (46′ Πέεφ), Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος (46′ Οσμανάγκιτς), Ηλιόπουλος, Ελ Ιντρίσι, Μπουσμπιμπα