Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

“Καίγονται” κόμματα και αυτοδιοίκηση για τα πρόσωπα – Οι πρώτοι υποψήφιοι από το ΚΙΝΑΛ

Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου οι διεργασίες και οι… ζυμώσεις σε πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο είναι έντονες και αναμένεται να ενισχυθούν και το επόμενο διάστημα. Με την όλη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό να είναι ρευστή ήδη οι κομματικοί μηχανισμοί κινητοποιούνται και οργανώνονται με φόντο μια πιθανή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Στο πλαίσιο αυτό και η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, προετοιμάζεται με τη συζήτηση να έχει ξεκινήσει και σχετικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει βουλευτικές έδρες στις επόμενες εθνικές εκλογές στο νομό μας. Μάλιστα ήδη η νομαρχιακή επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ. απέστειλε τις πρώτες προτάσεις στον Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Στις προτάσεις περιλαμβάνονται οι: Άρης Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Αλευράς, Τάκης Αναστόπουλος, Μενέλαος Γερονικολός, Γιάννης Διονυσόπουλος, Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Χρήστος Μπούρας, Αλεξάνδρα Σκορδάκη και Κώστας Τσαπόγας.

Τονίζεται ότι η διαβούλευση για τις προτάσεις υποψηφίων συνεχίζεται στις οργανώσεις των Δήμων και η Ν.Ε. θα αποστείλει και νέες υποψηφιότητες τις επόμενες ημέρες.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διαδικασίες, με το Δήμο Μεσσήνη να πρωταγωνιστεί προς το παρόν, ωστόσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Μεσσηνίας υπάρχει έντονη κινητικότητα, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί δημόσια το επόμενο διάστημα.