Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Καιρός: Καλοκαίρι με τα όλα του! Έρχεται «καυτό» Σαββατοκύριακο

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα καταγραφούν υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες θα φτάνουν ακόμα και τους 35 βαθμούς.

Πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή 07-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα  ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Νησιά Ιονίου, Δυτική Στερεά, Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.  Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 08-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα  ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να  εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 4 με 6  και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς.

Πρόγνωση για την Κυριακή 09-06-2019

Την Κυριακή , ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

www.newsit.gr