Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Και ο άλλος Πελοποννήσιος υποψήφιος αρχηγός στην Κεντροαριστερά

Την απόφαση να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς φαίνεται να έχει πάρει και ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής

Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Μετά από μια περίοδο περισυλλογής και διαδοχικές συσκέψεις με τους συνεργάτες του και τους “40άρηδες” του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος προετοιμάζεται να διεκδικήσει και εκείνος την προεδρία του νέου κόμματος, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των υποψηφίων, πιθανότατα στους οκτώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στόχος του είναι να εκφράσει τη νεότερη γενιά της παράταξης στον β’ γύρο και να παλέψει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις επόμενες εθνικές εκλογές, εκτοπίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος είχε κατέβει υποψήφιος απέναντι στη Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ το 2015 και είχε λάβει ποσοστό 23% με περίπου 12.000 ψήφους. 

Πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, ο βουλευτής σκοπεύει να ενημερώσει πρώτα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. 

Οι επιβεβαιωμένοι υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι: Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. thetoc.gr