Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Κακοκαιρία μέχρι την Πέμπτη – Καλοκαιρινή καταιγίδα στην Πελοπόννησο – Χαλάει ο καιρός

Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει την Σπάρτη, το απόγευμα της Κυριακής, με τίποτα να μην θυμίζει το καλοκαίρι.

Το σκηνικό στη Πελοπόννησο, όπως και σε πολλές περιοχές της χώρας, θα είναι φθινοπωρινό μέχρι την Πέμπτη.

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί πως η κακοκαιριά ξεκινά από τη δευτέρα και θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ισχυρές καταιγίδες και πιθανότατα τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα έχουν ένταση και διάρκεια κατά τόπους και οι επόμενες ημέρες θα θυμίζουν φθινόπωρο και όχι καλοκαίρι.

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται μεγάλο τμήμα της πόλης του Ναυπλίου μετά από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής η ΔΕΗ ενημερώνει ότι κάνει ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ πολλά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η μεγάλης σε έκταση διακοπή της ηλεκτροδότησης σε καταστήματα και οικίες στη ευρύτερη περιοχή.

Η πυροσβεστική Ναυπλίου έχει προσφέρει βοήθεια σε αρκετες περιπτώσεις εγκλωβισμένων σε ασανσέρ μέσα στη πόλη του Ναυπλίου .

Η ισχυρή βροχόπτωση πλημμύρισε δρόμους και αυλές σπιτιών σε αρκετές περιοχές στο Ναύπλιο και το Αργος . Στο χωριό Λάλουκα στο Δήμο Άργους Μυκηνών δυο σπίτια στη είσοδο του χωριού πλημμύρισαν με την πυροσβεστική να κάνει άντληση υδάτων.

Πηγή: iefimerida.gr