Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Καμπανάκι… κορωνοϊού στη Μεσσηνία – Αυξάνουν τα κρούσματα – 5 παίκτες θετικοί στον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Καμπανάκι… χτυπά για τη Μεσσηνία μετά και τα όσα σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Σε λίγα 24ωρα άρχισαν αυτά να προστίθενται διαδοχικά με την κατάσταση να δείχνει μια ανησυχητική εξέλιξη, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Πέρα από τα όσα αναφέρονται στην ημερήσια καταγραφή του ΕΟΔΥ με πάνω από 12 τις τελευταίες ημέρες (όταν η περιοχή μας είχε… συνηθίσει σε μηδενική αναφορά εδώ και πολύ καιρό) η υπόθεση δείχνει να περνά και στον αθλητικό κόσμο της Μεσσηνίας με τα κρούσματα που εμφανίστηκαν στην ομάδα του Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Με βάση τις νεότερες πληροφορίες τα αρχικά 2 έγιναν… 5 και αφορούν σε παίκτες που βρέθηκαν θετικοί σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν μετά το ματς της Κυριακής και παρουσίασαν ήπια συμπτώματα. Από την διοίκηση της ομάδας έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ κλπ.) για να ενεργοποιηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που προβλέπεται.

Μάλιστα ενημέρωση υπάρχει και στον οικείο δήμο Οιχαλίας για να γίνει απολύμανση στις υποδομές και τους χώρους του σταδίου.

Να σημειωθεί πως σήμερα αναμένονται να δοθούν τα rapid test από την Π.Ε. Μεσσηνίας στην ΕΠΣ Μεσσηνίας για να γίνουν εκτεταμένα τεστ στον ΑΟ Διαβολιτσίου, αλλά και σε 2 ακόμη ομάδες (Καλαμάτα και Πάμισος).