Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Κατρακύλησε στα… 20 εκατομμύρια η τιμή του σπιτιού του Σακίλ Ο’ Νιλ

Το 30% της αρχικής τιμής του έχει χάσει το παλάτι του Σακίλ Ο’ Νιλ στο Μαϊάμι, που από τα 28 εκατομμύρια δολάρια έχει κατρακυλήσει πλέον στα 19.5.

Η εκπληκτική, πολυτελής κατοικία του Σακίλ Ο’ Νιλ στο Μαϊάμι παραμένει διαθέσιμη για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα πραγματικό παλάτι στο οποίο υπάρχει και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στα χρώματα των Χιτ. Μόνο που μέσα σε δύο χρόνια έχει χάσει το 30% της αρχικής τιμής της. Ο Σακ είχε επενδύσει 3.95 εκατομμύρια το 1993 για να αγοράσει μια τεραστίων διαστάσεων έκταση με όλες τις ανέσεις, την οποία έβγαλε προς πώληση ζητώντας 28 εκατομμύρια το 2018. Μέσα σε έναν χρόνο η αξία της έπεσε στα 22 εκατομμύρια και πλέον έχει κατρακυλήσει στα 19.5.

Τι θα αγοράσει όποιος έχει τόσα χρήματα; Ό,τι μπορεί να φανταστεί. Από ιδιωτική προβλήτα για να δένει το σκάφος του, μέχρι γήπεδο γκολ, 12 υπνοδωμάτια, 15 μπάνια μια γιγαντιαία πισίνα, καταρράκτες και δωμάτια για κάθε γούστο, από παιδοτόπους μέχρι σινεμά. Υπάρχει και κλειστό γκαράζ που χωράει έως 17 αυτοκίνητα, δωμάτιο για να καπνίζει τα πούρα του και γήπεδο τένις για να δοκιμάσει και σε αυτό το άθλημα τις δυνατότητές του.

πηγη