Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος της δημοτικής αρχής να στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις που αυξάνουν την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας»

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters εξελίσσεται στην πόλη μας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης, του ΚΟΑΤ και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Το Σάββατο (19/9/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες, στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης. Μαζί του ήταν και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, κ. Ηλίας Κούρος.

Αρχικά, ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον ΚΟΑΤ για τη διοργάνωση και τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης είναι ανοιχτός σε συνεργασία με τους συλλόγους, υπογραμμίζοντας ότι «θα είμαστε δίπλα τους».

Από την πλευρά του, η Πρόεδρος του ΚΟΑΤ κα. Χριστίνα Καλαθά παρέδωσε ένα χρυσό μετάλλιο στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη, για τη συνεισφορά του στον αθλητισμό.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «πραγματικά, πρόκειται για μία πολύ ωραία διοργάνωση, με περίπου 150 συμμετοχές. Πολλοί επισκέφτηκαν την πόλη μας, μαζί με τους συνοδούς. Φέτος, ήταν μια δύσκολη χρονιά, λόγω κορωνοϊού, όμως στόχος της δημοτικής μας αρχής είναι να στηρίζουμε συχνά αθλητικές διοργανώσεις, για να έχουμε επισκεψιμότητα στην περιοχή μας.

Το κολυμβητήριο της Τρίπολης, είναι από τα καλύτερα κλειστά κολυμβητήρια. Λόγω της μεγάλης ενέργειες, πολύ λίγα κλειστά κολυμβητήρια λειτουργούν στη χώρα, επειδή είναι πολυέξοδα.

Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι έχει γίνει η δημοπρασία για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου, έχει προκύψει ανάδοχος και υπολογίζω ότι μέσα στον επόμενο 1-1,5 μήνα, θα υπογραφεί η σύμβαση για να αρχίσουν οι εργασίες.

Παράλληλα, αρχές Οκτωβρίου θα βγει και η δημοπρασία για τις κερκίδες και το ταρτάν στο ΔΑΚ, έργο το οποίο είχε «κολλήσει», λόγω των ενστάσεων που είχαν κατατεθεί.

Με τα δύο αυτά έργα, θα αλλάξει η μορφή του ΔΑΚ και παράλληλα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, κ. Ηλία Κούρο, προγραμματίζουμε να εντάξουμε έργα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».