Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Λάβρος στον Best 97,3 η Τόνια Κουζή μίλησε χωρίς… φόβο και πάθος για όλους και για όλα

Για όλους και για όλα μίλησε σήμερα το πρωί στον Best 97,3 η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Τόνια Κουζή. Η κα Κουζή, μετά τη χθεσινοβραδινή επιτυχημένη παρουσίαση του σχεδίου 631, το οποίο συγκρότησαν μέλη και φίλοι του συνδυασμού της «Καλαμάτα Τόπος Ζωής», ανέπτυξε τους βασικούς της στόχους, που έχουν να κάνουν με την πραγματική πράσινη ανάπτυξη, τις γειτονιές, την καθημερινότητα και τους νέους και αναφέρθηκε χωρίς… φόβο και πάθος, σε όλα, μιλώντας και με ονοματεπώνυμα.

Παραδέχθηκε πως εμμέσως, υπάρχει στήριξη από τον Σταύρο Μπένο, καθώς μεταξύ άλλων υποψήφιος με το συνδυασμό της είναι ένας νέος άνθρωπος, μέλος του «Διαζώματος», ο Ευδόκιμος Φρέκογλου και πως έχει μιλήσει ήδη με αρκετούς, όπως και με τον Βασίλη Τζαμουράνη, για την υποψηφιότητα του οποίου έθιξε -τεκμηριώνοντας- ηθικό και όχι μόνο το τυπικό ζήτημα του κωλύματος λόγω ασυμβίβαστου.

Η κα Κουζή είπε πως ο κ. Τζαμουράνης θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί και πως ακόμη και αν περάσει η τροπολογία και είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος, θα υπάρχει μείζον ηθικό θέμα, αφού είναι εκείνος, που για χρόνια, προγραμματίζει και βάζει την υπογραφή του σε σημαντικά έργα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στην ίδια κατεύθυνση, προκαλώντας αίσθηση, κινήθηκαν και οι δηλώσεις της για τον Θανάση Βασιλόπουλο, τον οποίο με δεδομένη τη στάση αρκετών, όπως των δύο υποψηφίων από τη «γαλάζια» πολυκατοικία…. Οικονομάκου και Αλειφέρη, την αντιμετώπιση του Παύλου Μπουζιάνη και άλλων στελεχών της παράταξης Νίκα, κάθε άλλο παρά… συνέχεια του απερχόμενου δημάρχου θεωρεί όπως είπε και εξέφρασε την πεποίθηση και την αισιοδοξία της, πως θα εκλεγεί! Στην περίπτωση δε που δεν τα καταφέρει ή που δε θα είναι στον επόμενο γύρο, επεσήμανε πως είναι… ανοιχτή σε στηρίξεις για το καλό της πόλης, με γνώμονα πάντα το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού-τους οποίους ήδη μελετά- και όχι τα πρόσωπα.

Η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Τόνια Κουζή επίσης, στη διάρκεια της εκπομπής, ξεδίπλωσε το όραμά της, αναφέρθηκε στους υποψηφίους που παρουσίασε και όσους στηρίζουν απλά το συνδυασμό, και χαρακτήρισε τους στόχους της, κάθε άλλο παρά ουτοπικούς!

Στην… πρώτη γραμμή, είναι η αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, με την κα Κουζή να φέρνει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη γειτονιά της τη Ράχη, στην οποία όχι μόνο η σύντροφος του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου -που είναι υποψήφιος με το συνδυασμό της- από το Σύλλογο των τυφλών ατόμων, δεν μπορεί όπως της είπε, να διασχίσει πεζή για να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη, αλλά ούτε οι κάτοικοι που δεν αντιμετωπίζουν κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας, περιγράφοντας έτσι, το… σχέδιό της για την Καλαμάτα του αύριο.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου