Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Λάμψη και αίγλη στα 10 χρόνια εθνικών καλλιστείων GS Hellas – Σύντομα η προβολή τους από την τηλεόραση Best

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 συμπληρώνοντας μάλιστα, τα 10 χρόνια ζωής τους! Το θέαμα για όσους παρευρέθησαν, ήταν φαντασμαγορικό από τον απόλυτο θεσμό ομορφιάς της χώρας και πολύ σύντομα, θα το απολαύσουμε και από την τηλεόραση Best.

Φέτος η χρονιά αφιερώθηκε στην Μαρία Κάλλας και ενέπνευσε 6 σχεδιαστές Μόδας να σχεδιάσουν ρούχα, μαγιό, κοσμήματα και τσάντες ειδικά και κατά αποκλειστικότητα για τον Θεσμό των Καλλιστείων. Ο Δημήτρης Στρέπκος και η Μάρθα Αδαμίδου σχεδίασαν αντίστοιχα τα μαγιό των φιναλίστ , ο πρώτος τα αντρικά και η δεύτερη τα γυναικεία. Ο Ερωτόκριτος και ο Χάρης Τσιάρας σχεδίασαν ο μεν πρώτος τα αντρικά κοστούμια και ο δεύτερος επιμελήθηκε τις βραδινές εμφανίσεις των κοριτσιών. Τέλος η σχεδιάστριες Λίνα Τουκπετσή και Βικτώρια Κεφάλα σχεδίασαν τα κοσμήματα και τις τσάντες ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ.

Την λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική ηθοποιός Νικολέτα Καρρά. Μαζί τους στον σχολιασμό και τις μουσικές επιλογές η μοναδική Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Στα decks μαζί με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδωσε το δικό του στίγμα ο μουσικό παραγωγός Dj Stephan.

Η έναρξη του διαγωνισμού έγινε με την εντυπωσιακή Σάσα Μπάστα η οποία τραγούδησε το Gigi in paradisco της Δαλιδά. Το καλλιτεχνικό κομμάτι του διαγωνισμού ολοκλήρωσαν οι Vegas και η Ιουλία Κουκουβέ.

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS κρατώντας τα διεθνή πρωτόκολλα υγείας και τις αποστάσεις κατάφεραν να δείξουν το μεγαλείο τους, αφού η ροπή που δημιούργησαν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στη χώρα.