Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Λαμπρόπουλος για εξαγγελίες Τσίπρα: “Τέτοιους ψεύτες, δεν θα ξαναδεί η Ελλάδα”

Η… πρώτη αντίδραση στις εξαγγελίες Τσίπρα ήρθε από τον πρώην υπουργό Γ. Λαμπρόπουλο ο οποίος και σε δήλωσή του αναφέρει:

”Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας , αφού συμπλήρωσε τρία χρόνια στην εξουσία, θυμήθηκε την ανάπτυξη στην Πελοπόννησο. Ήρθε στην Τρίπολη και κατά την προσφιλή του τακτική , αράδιασε πάλι ψέματα. Για όλα τα θέματα μοίρασε ΘΑ και για κανένα έργο δεν προσδιόρισε, τρόπο χρηματοδότησης , χρόνο , δημοπράτηση , έναρξη εργασιών και έτος παράδοσης. Με δύο λέξεις «ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ». Τίποτα δεν θα έχει έναρξη διαδικασιών , μέσα στο 2018.

Τα υποσχέθηκε όλα , αλλά για μετά το 2019 , όταν θα έχουν γίνει εκλογές και δεν θα είναι στην εξουσία .

Ο κ. Τσίπρας , που επί των ημερών του μέχρι τώρα  , δεν μελέτησαν , δεν δημοπράτησαν , δεν συμβασιοποίησαν ,δεν κύρωσαν στην Βουλή ,   δεν ξεκίνησαν και δεν παρέδωσαν ούτε ένα μέτρο δρόμο , μας είπε, ότι όσα έγιναν τα τρία τελευταία χρόνια , δεν έγιναν τα δέκα προηγούμενα . Οι Μεσσήνιοι όμως  γνωρίζουν , ποιοι έφτιαξαν το δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας  και όχι μόνο . Η μόνη συμμετοχή της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα , ήταν στο 7% του έργου , από το σύνολο της Περιφερειακής της Καλαμάτας και αυτό το έδωσαν , με δύο χρόνια καθυστέρηση , με ταυτόχρονη αύξηση αντί για μείωση  των διοδίων σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους που υπόσχονταν .

Τέτοιους ψεύτες , δεν θα ξαναδεί η Ελλάδα . Ακόμη και το Λευκτρο – Σπάρτη ήταν τελειωμένο και άφηναν τον χρόνο να περνάει για να δικαιολογήσουν τις κορδέλες που θα έκοβαν . Σημειωτέον ότι τις συμβάσεις για τους αυτοκινητοδρόμους ο κ. Τσίπρας τις είχε καταψηφίσει στην Βουλή. Ο κ. Τσίπρας δεν είπε για το Πάτρα – Πύργος , πότε θα τελειώσουν οι δημοπρατήσεις , που ήταν να γίνουν τον Μάρτιο του 2015 , αν θα υπογραφούν οι συμβάσεις , αν θα εγκριθούν από το Ελεγκτικό Συνέδριο και πότε θα αρχίσουν και θα τελειώσουν οι εργασίες . Επίσης δεν έκανε καμιά αναφορά για το Πύργος – Καλό Νερό .

Ακούσαμε και για το Φιλιατρινό φράγμα , που αν και είναι τελειωμένο εδώ και πολύ καιρό ,  δεν κατασκευάζουν τα δίκτυα .

Ακούσαμε ΘΑ για το αεροδρόμιο., για τους δρόμους και τα αντιπλημμυρικά , ενάμιση χρόνο μετά τις πλημμύρες .

«ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ»  για τις ερχόμενες εκλογές.

Τα ψέματα τελείωσαν.

Ανάπτυξη και επενδύσεις με Τσίπρα και Καμμένο , δεν γίνονται στην Χώρα .

Κανένας δεν τους εμπιστεύεται .

Αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα της Ελλάδος .

Τη λύση θα δώσει γρήγορα ο Λαός .

ΙΩΑΝΝΗΣ  Δ.  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ “