Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

“Λευκός… καπνός” από το Δ.Σ. Μεσσήνης για το Καλαμάτα-Ριζόμυλος εν μέσω εν(σ)τάσεων – Δεν γνωμοδότησε θετικά για τη ΜΠΕ, αλλά… έθεσε 11 αιτήματα

Με την ένταση να πιάνει σε… ντεσιμπέλ ορισμένες φορές κόκκινο, ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση του Δ.Σ. Μεσσήνης με την υπόθεση ΜΠΕ για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος να είναι στο επίκεντρο.

Στην κατάληξή του το Δ.Σ. υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου, έτσι όπως αυτή κατατέθηκε στην αρχική του τοποθέτηση και η οποία περιλαμβάνει το ότι δεν γνωμοδοτεί θετικά έτσι όπως… παρουσιάζεται η μελέτη και προτείνει 11 βελτιώσεις, τις οποίες και παρουσίασε αναλυτικά.

Πολλά τα σημεία… έκρηξης είτε λόγω διαφωνιών πολιτικής χροιάς, είτε λόγω… διαφωνιών για τα χαρακτηριστικά του δρόμου, είτε λόγω… επιλογών, όμως, η πρόταση της δημοτικής αρχής συγκέρασε τις διάφορες αναφορές και κατέληξε σε ένα ευρύ πλαίσιο που επιθυμεί να περιληφθούν – εάν αυτό είναι δυνατόν – στην όποια Μελέτη τελικά οριστικοποιηθεί για το πέρασμα του δρόμου από την αναφορά του δήμου Μεσσήνης.

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε το video όλης συνεδρίασης εδώ

https://www.facebook.com/203445106360865/videos/274584603881903/