Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

“Λευκός καπνός”… Νέα ισχυρή διοίκηση για τον Πάμισο Μεσσήνης

“Λευκός καπνός” βγήκε μετά το πέρας της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης του Γυμναστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πάμισου Μεσσήνης, που έγινε χθες το απόγευμα στη γείτονα πόλη με ικανοποιητική απαρτία.
Όπως είχε ανακοινωθεί προ ημερών, κατά τη ΓΣ συζητήθηκε η τροποποίηση του καταστατικού το οποίο εναρμονίστηκε και κωδικοποιήθηκε σύμφωνα με το Νόμο.

Πιο σημαντικές αλλαγές είναι ότι προστέθηκε διακριτικός τίτλος στην επωνυμία του Συλλόγου που είναι Γυμναστικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μεσσήνης το “Πάμισος Μεσσήνης” και αυξήθηκε η διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. και της Ε.Ε. από μονοετή σε διετή θητεία.

Μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού

Τα υποψήφια μέλη για το νέο ΔΣ, κατέθεσαν πλάνο για την νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία που ξεκίνησαν και την περσινή χρονιά.

“Μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερη δουλειά στα τμήματα υποδομής ώστε κάθε χρόνο να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να ενταχθούν και να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα.
Επίσης πρόθεσή τους είναι το περσινό ρόστερ της ομάδας να συνεχίσει όπως ήταν, γιατί πιστεύουν στις δυνατότητες αυτών των παιδιών και τα εμπιστεύονται, έχοντας την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παραπάνω κατηγορίας.

Βέβαια σε συνεργασία με τον προπονητή θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού εκεί που η ομάδα έχει πραγματικά ανάγκη ενίσχυσης.
Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι πολύ χαμηλός και το πιστεύω τους είναι ότι αυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις ότι ο Πάμισος Μεσσήνης θα καταφέρει να αγωνίζεται και να εκπροσωπεί την πόλη του πανάξια στην τρίτη εθνική κατηγορία. Ζήτησαν τη στήριξη και την παρουσία του κόσμου κοντά στην ομάδα με την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά και η αγαπημένη ομάδα όλων θα τους κάνει υπερήφανους” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο τέλος ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ. και είναι οι παρακάτω:

1) Βλαχάκης Γιώργος
2) Ντούλης Γιώργος
3) Καπερώνης Αριστείδης
4) Πετρόπουλος Γιώργος
5) Τσικρικός Περικλής
6) Φιλόπουλος Παναγιώτης
7) Λαμπρόπουλος Αποστόλης
8) Μαντά Αγγελική
9) Πλατάρος Γιάννης
10) Καλοφωλιά Αννη
11) Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος
12) Τσέρτος Παναγιώτης
13) Γιαννίτσας Παναγιώτης
14) Ρούτσης Μιλτιάδης
15) Τσίκινης Ηρακλής

Όλα τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

“Το κλίμα ήταν ακριβώς έτσι όπως μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Νησιού, ενωτικό, ζεστό και αισιόδοξο” αναφέρει η σχετική ανακοίνωσή μέσω της οποίας γίνεται γνωστό πως εντός των επόμενων ημερών τα νέα μέλη της διοίκησης θα συνεδριάσουν και θα προχωρήσουν στην συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος Μεσσήνης σύμμαχος

Κατά την έναρξη της της συνέλευσης αναγνώσθηκε η επιστολή που έχει στείλει στο σωματείο ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης. Μέσω αυτής ο Χαράλαμπος Μακρής συνεχάρη τον σύλλογο για την επιτυχία της ανόδου στην Γ΄ Εθνική και παράλληλα ευχήθηκε καλή πορεία κατά την νέα ποδοσφαιρική σεζόν τονίζοντας ότι ο Δήμος αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται δίπλα τους στο μέτρο του δυνατού, καθώς και στα υπόλοιπα σωματεία του Δήμου.