Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Μάσκες σαν κανονικά κράνη για την προστασία από τον κορονοϊό

Μάσκα με προσωπικό σύστημα καθαρισμού αέρα από την LG

Η VYZR Technologies, με έδρα το Τορόντο, δημιούργησε το BioVYZR τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 250 δολάρια. Το κράνος είναι κατασκευασμένο με σύστημα κατά των υδρατμών, έναν μικρό ανεμιστήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία και καθαριστές αέρα νοσοκομειακής ποιότητας. Όποιος αγοράσει το BioVYZR, θα λάβει μαζί και ειδικά γάντια με τα οποία θα μπορεί να αγγίζει το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το BioVYZR ενδείκνυται για «τους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, τις σχολικές και τις πανεπιστημιακές αίθουσες, τη δουλειά, τα meetings και το γραφείο». Τα κράνη αυτή την ώρα έχουν εξαντληθεί και οι νέες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Το AIR της MicroClimate από την άλλη είναι μια προσωπίδα που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να φοράνε γυαλιά χωρίς να ενοχλούνται.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, μιλώντας στο Forbes, είπε πως μοναδική τεχνολογία που διαθέτει η εταιρεία επιτρέπει στον χρήστη να φορά την προσωπίδα και να νιώθει πως «δεν υπάρχει τίποτα μπροστά του». Την ίδια ώρα σχολίασε πως με επιτυχία στέφθηκαν και οι πρώτες δοκιμές του AIR με ταξιδιώτες αεροπορικών εταιρειών.

Η εταιρεία δημιούργησε το προϊόν αφού συγκέντρωσε περίπου 700.000 δολάρια μέσω της πλατφόρμας του Indiegogo.

Tα σχόλια στην πλατφόρμα αποδεικνύουν πως οι πρώτες παραγγελίες είχαν γίνει από την αρχή της καμπάνιας. Το προϊόν προς το παρόν έχει εξαντληθεί!

πηγη