Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Μάχη σε όλα τα επίπεδα με τον κορωνοϊό- 14 αρνητικά δείγματα στη Μεσσηνία – Ενισχύεται σε εξοπλισμό το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μάχη σε όλα τα επίπεδα με τον κορωνοϊό και στην περιοχή μας. Με νέες σημαντικές ανακοινώσεις να έρχονται για τα υγειονομικά δεδομένα. Μέσα σε αυτές και 14 αρνητικά δείγματα για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Καταφθάνει σημαντικός εξοπλισμός στη μάχη με τον COVID-19 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας – Τι ανακοίνωσε και τι παρέλαβε ο Γ. Μπέζος

Σημαντικές είναι οι ανακοινώσεις που έρχονται από το μέτωπο της υγείας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο να μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα και να παραλαμβάνει το μηχάνημα μοριακής ανάλυσης, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα παραλάβει και τα τεστ ταχείας διάγνωσης για COVID 19. Σήμερα έγινε η παραλαβή και υγειονομικού υλικού. Δείτε τι σημειώνει ο κ. Μπέζος:

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Ταξίδι αστραπή σήμερα στην Αθήνα:

1ον. Μόλις παραλάβαμε από τα γραφεία της προμηθεύτριας εταιρίας, το μηχάνημα μοριακής ανάλυσης (ως συνοδός εξοπλισμός) για μια σειρά από εξετάσεις όπως covid-19, γρίπης, φυματίωσης κλπ. Από βδομάδα παραλάμβανουμε αντιδραστήρια για τη γρίπη και μετά από 10 μέρες για διάγνωση κορωνοϊου.
2ον. Τα τεστ ταχείας διάγνωσης rapid για Covid-19 τα παραλαμβάνουμε – καλώς εχόντων των πραγμάτων- τη προσεχή Δευτέρα.
3ον. Επίσης σήμερα στην πρωτεύουσα – μέσα από έναν στη κυριολεξία αγώνα δρόμου- προμηθευτήκαμε απαραίτητο υγειονομικό υλικό-είδη ατομικής προστασίας( σχετ. φωτο)

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ!!!

  

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 10 νέα δείγματα αρνητικά – Έρχονται τα τεστ ταχείας και αξιόπιστης διάγνωσης

10 νέες απαντήσεις κατέφθασαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, από το Ινστιτούτου Παστέρ και ήταν και οι δέκα αρνητικές για περιπτώσεις κορωνοϊού στις οποίες και εξετάστηκαν ασθενείς. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται προκειμένου το Νοσοκομείο να έχει και δική του άμεση και αξιόπιστη διαγνωστική διαδικασία να αποκτήσει το δικό του τεστ διάγνωσης COVID-19, στην όλη συνεργασία και στήριξη που υπάρχει από την Περιφέρεια.

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Έφθασαν 4 νέα αρνητικά δείγματα

Τα… θετικά νέα συνεχίζονται και από την περιοχή της Κυπαρισσίας για τις περιπτώσεις που εξετάζονται ως πιθανές σε κορωνοϊό με την λήψη των σχετικών δειγμάτων και την αποστολή στα αρμόδια πιστοποιητικά κέντρα. Στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας έφθασαν πριν από λίγη ώρα 4 απαντήσεις και οι 4 αρνητικές.

Δείτε και αυτό