Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

“Μήνυμα νίκης” από Νίκα και στην ομιλία του στο Άργος

Σε μια δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία του υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας.

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε το κοινό της Αργολίδας για την υποδοχή και τη στήριξη του και τον πρ. Υπουργό & Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη για την παρουσία και τα θερμά του λόγια.

Κατά την ομιλία του, ο Π. Νίκας, τόνισε ότι η Αργολίδα και η Πελοπόννησος δεν αντέχουν άλλες υποσχέσεις… “Όπως σε κάθε περιοχή της Πελοποννήσου, έτσι και στο ‘Αργος, το μήνυμα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι σαφές και ξεκάθαρο. Αλλαγή ΤΩΡΑ! Τί άλλαξε στην Αργολίδα άραγε, μετά από 9 χρόνια, 2 ΕΣΠΑ και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ; Ο Ανάβαλος έγινε πανελλήνιο ανέκδοτο, το οδικό δίκτυο μιας από τις πιο ιστορικές περιοχές της Ελλάδος απαράδεκτο, η πολιτική προστασία και οι κοινωνικές δομές…ανύπαρκτες… Κανένα μεγάλο έργο δεν έγινε στην Αργολίδα! Κανένα έργο που θα φέρει ανάπτυξη! Η ανάπτυξη δεν έρχεται με υποσχέσεις, λαϊκισμό και ψευδολογία, έρχεται μόνο με σχέδιο και ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων. Η ανάπτυξη έρχεται με τα μεγάλα έργα πνοής, που αλλάζουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, που δημιουργούν πλούτο και τις προϋποθέσεις εκείνες για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους & αυτό είναι αναγκαίο τώρα, περισσότερο από ποτέ.  Ο Συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» και προσωπικά ο Παναγιώτης Νίκας εγγυώνται τη μετάβαση από την οικογενειοκρατία και τη στασιμότητα, στη διαφάνεια και την παραγωγή έργου. Στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου περνάμε από τα λόγια στα έργα γιατί πολιτική είναι το αποτέλεσμα! Το Άργος, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ γιατί ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!”