Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Βούζας «Υπομονή και θα δείτε σημαντικές αλλαγές. Θέλουμε την συμπαράσταση όλων»

Σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Elite City Resort πραγματοποιήθηκε η γνωριμία τού νέου προπονητή της Μαύρης Θύελλας Βασίλη Βούζα και των συνεργατών του με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το κλίμα ήταν ευδιάθετο ανάμεσα σε τεχνικό επιτελείο και δημοσιογράφους με τον έμπειρο τεχνικό να απαντά σε όλα τα ερωτήματα και να δίνει το στίγμα για την νέα Καλαμάτα.

Βούζας: «Είναι αυτονόητο ότι στόχος είναι η άνοδος»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής των «μελανόλευκων» ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ που είστε σήμερα εδώ. Θα είμαι περιεκτικός γιατί θέλω να δουλεύουμε πολύ και να μιλάμε λίγο. Αποδέχθηκα την πρόταση της διοίκησης για δύο λόγους. Πρώτον γιατί γνωρίζω την ιστορία της ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την δυναμική που έχει αλλά και τον σπουδαίο κόσμο της. Δεύτερον οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τα ηνία μου παρουσίασαν το πλάνο τους το οποίο συμβαδίζει με τις δικές μου φιλοδοξίες και έχουν όραμα για να επιστρέψει η Καλαμάτα εκεί που ανήκει.

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, οργάνωση σε σύγχρονα πρότυπα. Ξεκινάμε από το μηδέν αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν και μία εικόνα που θα μιλά όλη η πόλη αλλά και η Ελλάδα. Ο πρόεδρος και οι άνθρωποι του έχουν γνώση, εμπειρία και μέσα από σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε όλα. Στόχος μας είναι αυτονόητο η άνοδος, ούτε καν το συζητάμε αυτό και να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται υπομονή, την συμπαράσταση του κόσμου και στο τέλος θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τώρα, όσον αφορά το περσινό υλικό και τον βασικό κορμό, ήδη παρακολουθούμε μαζί με τους συνεργάτες μου βίντεο από τους αγώνες για να δούμε ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν αλλά σίγουρα θα έρθουν και καινούργιοι παίκτες. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 22 Ιουλίου ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο (2-13 Αυγούστου).

Π. Χριστοφιλέας «Χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που αναδείχθηκα»

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενους που επιστρέφω στην Καλαμάτα, στην ομάδα που αναδείχθηκα ποδοσφαιρικά. Όλοι μαζί για να φθάσει η Μαύρη Θύελλα εκεί που ανήκει, Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Σ. Λυμπερόπουλος: «Είναι μία νέα αρχή, στόχος να ανεβούμε επίπεδο με πολύ δουλειά, υπομονή και όλοι να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια».