Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

“Μαύρη Θύελλα” …σάρωσε με 3-0 τη Λάρισα – Ομάδα… όνειρο η Καλαμάτα στο Κύπελλο

Απόδειξη! Απλά και ξεκάθαρα! Η Μαύρη Θύελλα απέδειξε γιατί αξίζει να βρίσκεται στα “σαλόνια” της μεγάλης κατηγορίας και απέδειξε με την αγωνιστική της εμφάνιση – και σήμερα – και με την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα χάριν στην πολύ μεγάλη και σημαντική συμβολή της νέας διοίκησης, πως αυτή η ομάδα φτιάχνεται από ένα μέταλλο που είναι ικανό να την οδηγήσει σε πολύ μεγάλα πράγματα!!!

Και ναι… Η Καλαμάτα ήταν “Μαύρη Θύελλα” και σάρωσε με 3-0 τη Λάρισα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Σε μια νίκη τόσο εμφατική όσο και η εμφάνισή της που ήταν κυρίαρχη σε κάθε άκρο του γηπέδου και δεν άφησε λεπτό τους φιλοξενούμενους να πάρουν ανάσα. Κι όλα αυτά με χατ τρικ του Αλεξόπουλου.

H Καλαμάτα έκανε εντός έδρας… περίπατο (3-0) κόντρα στην ΑΕΛ. Η “Μαύρη Θύελλα” θυμήθηκε τις… παλιές της δόξες και με την απόδοση της “έσβησε” τη διαφορά δύο κατηγοριών που την χωρίζουν.

Απίστευτη μεγάλη Μαύρη Θύελλα από τα παλιά διέλυσε σήμερα στο δημοτικό στάδιο της παραλίας με 3-0 την Λάρισα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Καλαμάτα παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της τοπικής μας ομάδας και την οδήγησε σε αυτή τη μεγάλη νίκη.

Στο 5′ σουτ του Δήμου η μπάλα άουτ.

Στο 7′ σουτ του Βουκμίροβιτς, άστοχο για την Καλαμάτα.

Στο 10′ νέα ευκαιρία για την Καλαμάτα κεφαλιά του Κουιρουκίδη, άουτ.

Στο 16′ Σουτ του Φατιόν, καταπληκτική επέμβαση απο το Στεφανάκο.

Στο 35′ η Λάρισα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Νούνιτς.

Στο 39′ ο Κουιρουκίδης έκλεψε την μπάλα, πέρασε την μπάλα στον Αλεξόπουλο, ο οποίος έκανε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 με χαμένη ευκαιρία από τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο.

Στο 54′ πολύ καλό σουτ του Κουιρουκίδη, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 58’ σουτ του Βουκμίροβιτς έβγαλε με δυσκολία ο Ρίστιτς.

Στο 72′ ο Αλεξόπουλος με ατομική ενέργεια, μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 77′ ο Νταουτά από κοντά μου δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Στεφανάκο να διώχνει σωτήρια.

Στο 83′ ο Γκόλια αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Αλεξόπουλο και έτσι η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες.

Στο 94’ ο Αλεξόπουλος έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε τον Ρίστιτς σημειωνοντας χατ τρικ για το 3-0.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Β. Βούζας): Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος (80′ λ.τρ. Τσιβελεκίδης), Ιντζίδης, Κωνσταντινόπουλος, Δήμος, Οσμάνατζιτς, Βουκμίροβιτς, Καζβιρόπουλος 28′ λ.τρ. Στεργίδης), Κουιρουκίδης (76′ Χαρλέπας), Αλεξόπουλος