Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

«Μαύρη Θύελλα»: Τριήμερο δοκιμών στα Παλιάμπελα υπό το βλέμμα Αναστόπουλου

Υπό το βλέμμα του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου πραγματοποιούνται αυτό το τριήμερο δοκιμές για την ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Περίπου 26 ποδοσφαιρικές από τη Μεσσηνία και όχι μόνον, βρέθηκαν σήμερα νωρίς το απόγευμα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα «Παλιάμπελα» όπου ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα του έμπειρου κόουτς διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

«Είχαμε προαναγγείλει πριν περίπου ένα μήνα δοκιμές για κάποιους παίκτες από την Καλαμάτα είτε κοντά σε αυτή. Σήμερα ξεκινήσαμε πρώτη ημέρα, κάναμε μία προπόνηση προσαρμογής και αύριο και την Παρασκευή θα συνεχίσουμε. Κι αν κάποιο παιδί έχει τις προϋποθέσεις για να μη μείνει στην ομάδα θα τον κρατήσουμε δεν είναι κλειστό κλαμπ. Οπότε με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε αυτές τις δυο ημέρες.»

 

«Περιμένουμε και βλέπουμε»

Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η ομάδα, το τοπίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Άπαντες στον καλαματιανό σύλλογο ελπίζουν πως θα πρυτανεύσει η λογική και τη νέα χρονιά η ιστορική «Μαύρη Θύελλα» θα αγωνίζεται στην Super League 2.

«Σε ποια κατηγορία; Από το να περιμένουμε τίποτε άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε! Δεν είναι μόνο σε ποια κατηγορία θα είμαστε αλλά και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι δυο βασικά πράγματα. Δεν είναι απασχολεί μόνο εμάς αλλά και άλλες ομάδες. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική να παίξουμε στη Β΄ Εθνική. Περιμένουμε και βλέπουμε», δήλωσε στο Best TV ο έμπειρος κόουτς.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει τη νέα σεζόν ο κ. Αναστόπουλος αλλά και τον τρόπο που οραματίζεται πως θα εμφανίζεται τη νέα σεζόν είναι αρκετά προσγειωμένος: «Κάνουμε ώριμες σκέψεις. Με πάντα το στοιχείο που διακρίνει την Καλαμάτα, σαν σύλλογος μεγάλος που είναι, ιστορικός. Έτσι θα πάμε με βήματα σωστά και προσεγμένα. Κι ότι έχουμε να δηλώσουμε θα το δηλώνουμε στο γήπεδο!»