Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Μεθοδεύσεις, σκοπιμότητες και εμβρόντητοι οι παραγωγοί -Οι αντιδράσεις για τα σκηνικά με την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας (video)

Οι όλες αποκαλύψεις για τις μεθοδεύσεις για να ληφθεί με… εντέλλεσθε και χωρίς καμία υπηρεσιακή τεκμηρίωση η απόφαση Αποστόλου, έχουν αφήσει εμβρόντητους τους παραγωγούς. Τα «παιχνίδια» γύρω από την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας και το προϊόν αναδεικνύονται καταφανέστατα στο φόντο των όσων έχουν κατατεθεί ως υπομνήματα στο ΣτΕ (δείτε εδώ).

Η Ένωση Μεσσηνίας προχώρησε και αυτή στη δική της αντίδραση μπροστά με άκρως χαρακτηριστικά τα όσα σημείωσε ο Αν. Διευθυντής της Ένωσης Μεσσηνίας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.

«Μας συγκλονίζουν αυτές οι αποκαλύψεις για τις μεθοδεύσεις της τότες ηγεσίας για να έχουμε σήμερα αυτά τα δεδομένα, αυτό το τετελεσμένο και να είμαστε εγκλωβισμένοι όχι μόνο εμείς αλλά χιλιάδες παραγωγοί ελιάς Καλαμών που έχει καταρρεύσει η τιμή τους και να αναζητούμε τις τύχες μας…», σημείωσε ο κ. Πάζιος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν κάνει και στο παρελθόν τη δουλειά τους «…αλλά κάποιοι κράτησαν χιλιάδες παραγωγούς εγκλωβισμένους καλλιεργώντας μίση και ψευδαισθήσεις και πάθη, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε μια διένεξη ενώ πραγματικά οι παραγωγοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε και η χώρα φαίνεται να άγεται και να φέρεται από μια μερίδα συμφερόντων…»

Ο κ. Πάζιος στάθηκε στη λύση που πρέπει να υπάρξει συνολικά και με την πολιτική βούληση έμπρακτη και όχι να κυριαρχούν μεθοδεύσεις και τερτίπια…