Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

ΜΕΘ: Το μεγάλο ραντεβού του χειμώνα πλησιάζει!

Με ένταση μα και με πολύ κέφι συνεχίζονται οι πρόβες για το μεγάλο θεατρικό ραντεβού του χειμώνα, δηλαδή για τη ”Μελωδία της ευτυχίας”, το σπουδαίο αυτό έργο που το ΜΕΘ θα παρουσιάσει στην Καλαμάτα τον Ιανουάριο.

Μέσα από την  γλυκιά και ανθρώπινη σκηνοθετική ματιά του Περικλή Αλμπάνη, το Πνευματικό Κέντρο της πόλης από τις 10/1 θα πλημμυρίσει με υπέροχες μελωδίες μαζί με ένα κείμενο γεμάτο ευαισθησία και αγάπη.

Περισσότεροι από 30 ηθοποιοί, ανάμεσά τους και 12 υπέροχα παιδιά δουλεύουν για να  προσφέρουν ένα ξέγνοιαστο θεατρικό βράδυ, ότι καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράστασή μας θα έχουμε την τύχη να χρησιμοποιήσουμε υπέροχα κοστούμια από το Βεστιάριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία για μια φορά ακόμη, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά πράγματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι δίπλα μας. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ε.Λ.Σ.

Η απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας όμως προς τον τ. Πρόεδρο της Ε.Λ.Σ. Σάκη Θεοδωρόπουλο, έναν άνθρωπο με τεράστια αγάπη για τον πολιτισμό και τη ιδιαίτερη πατρίδα του, που και στην παραγωγή μας αυτή υπήρξε εξαιρετικός αρωγός.

Το μεγάλο θεατρικό ραντεβού του φετινού χειμώνα πλησιάζει. ”Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ” τον Ιανουάριο από το ΜΕΘ. Να είστε εκεί!