Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Με τη συμβολή του Α. Σαμαρά σημαντικά έργα – Παρεμβάσεις από τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» στο δήμο Οιχαλίας

Ώριμες προτάσεις ικανές να προσδώσουν σημαντικά και να συνεισφέρουν τα μέγιστα βάζουν μπροστά οι «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.». Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε σε αυτή τη θέση ο Μεσσήνιος Δ/νων Σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης ήδη αποτυπώνονται οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και καταγράφονται τα αιτήματα, προκειμένου προτάσεις με συγκεκριμένη προοπτική και όραμα να προωθούνται.

Έτσι τελευταία στη βάση των αιτημάτων που υπήρξαν από την πλευρά του δήμου Οιχαλίας και σε συνάντηση που έγινε στην Αθήνα, μπήκαν τα θεμέλια για να δρομολογηθούν μια σειρά από σημαντικά έργα που σχετίζονται και με τις σχολικές υποδομές.

Αυτά είναι:

Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων – Κλειστό Γυμναστήριο στο Μελιγαλά έργο κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ξεκινά τις μελέτες ο ίδιος ο Οργανισμός

Προσθήκη 4 νέων αιθουσών διδασκαλίας και χώρων υγιεινής, ενεργειακή αναβάθμιση – επισκευή υφιστάμενου κτηρίου και συντήρηση – καλλωπισμός  του προαυλίου χώρου στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου Μελιγαλά. Έργο που  θα αγγίξει το 1,2 εκατ. ευρώ.

Οι Κτιριακές Υποδομές θα αναλάβουν τις μελέτες που θα απαιτηθούν, την υλοποίηση – κατασκευή και την επίβλεψη των έργων αυτών.

Με αυτό τον τρόπο υλοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου Οιχαλίας το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως τρέχει με τη σημαντική συμβολή του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη  Σαμαρά.