Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Μητσοτάκης: Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες, εμπιστεύομαι την κρίση τους

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ψήφισε σε εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς.

Ο κ. Μητσοτάκης, συγκεκριμένα, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα κατά τις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς, επί της οδού Λεβίδου. Ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε δεκτός με ενθουσιώδη χειροκροτήματα, με νέους να του ζητούν σέλφι, να αστειεύεται με τον γιο του Κωνσταντίνο που ψήφιζε για πρώτη φορά, και δεκάδες πολίτες να σπεύδουν να του σφίξουν το χέρι.

Εξερχόμενος, και υπό τις επευφημίες υποστηρικτών του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «σήμερα είναι μια πολύ όμορφη και ηλιόλουστη μέρα για τη δημοκρατία μας».

Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μια νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας
Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέχεια τόνισε «χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή», ενώ ευχαρίστησε επιμελητές και αντιπροσώπους για τη συνεισφορά τους στη «δημοκρατική διαδικασία των εκλογών».

Καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα. Τα έχουμε πει όλα. Σήμερα ο λόγος περνάει στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο!».
Πηγή: iefimerida.gr