Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει 70 εκατ. ευρώ και τον Ζούνιορ Φίρπο για Λαουτάρο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί το μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Αργεντινός επιθετικός θεωρείται ιδανικός διάδοχος του Λουίς Σουάρες, ενώ μπορεί να δημιουργήσει μία εξαιρετική τριάδα στην επίθεση μαζί με τους Αντουάν Γκριεζμάν και Λιονέλ Μέσι.

Οι διοικούντες την “Μπάρτσα” αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου να πείσουν την Ίντερ να συναινέσει στην παραχώρησή του και σύμφωνα με τη “Mundo Deportivo” ετοιμάζουν νέα δελεαστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, οι “μπλαουγκράνα” θα προσφέρουν 70.000.000 ευρώ και τον αριστερό μπακ, Ζούνιορ Φίρπο ως αντάλλαγμα για τον Λαουτάρο, ευελπιστώντας πως η πρότασή τους θα αφήσει ικανοποιημένους τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας.

Ο Φίρπο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αντί 18.000.000 ευρώ από την Μπέτις, αλλά έμεινε στην “σκιά” του Τζόρντι Άλμπα, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ σε 17 αγώνες. Όσον αφορά στον Λαουτάρο, έχει 16 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 31 συμμετοχές με τους νερατζούρι, αποτελώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου.

ΠΗΓΗ