Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Νίκας: “Καμία συνεργασία με 4-5” – Προβληματισμός για τον “Κλεισθένη”: “Θα κινηθούμε στο πλαίσιο συνεργασίας με τις άλλες δυνάμεις”

Το τοπίο προσώπων και σχηματισμών στον χώρο της αυτοδιοίκησης που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, αλλά και ένα θεσμικό πλαίσιο που παίρνει… σάρκα και οστά με τον «Κλεισθένη» καλούνται να διαχειριστούν οι νέες αρχές. Εκεί με συγκεκριμένο τον προβληματισμό υπάρχουν ήδη οι προσκλήσεις και οι αναφορές σε συνεργασία. Ξεκάθαρο το μήνυμα και από το νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τον κ. Νίκα να αναφέρει πως θα είναι ευτυχής «…εάν στην επίλυση των προβλημάτων υπάρξει ένα μέτωπο από ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις».

ΝΙΚΑΣ: “ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ 4-5”

Μπορεί η πρόσκληση για συνεργασία να γίνεται, όμως, με βάση τα όσα έχουν εξελιχθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και το όλο σκηνικό, δείχνει πως αυτή δεν αφορά τους πάντες. Ο κ. Νίκας ήταν κάθετος βάζοντας στην άκρη και διαχωρίζοντας 4 με 5 άτομα τα οποία – όπως σημείωσε – έχουν κινηθεί διχαστικά και συγκρουσιακά αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές στις ευθύνες για την εικόνα που εμφανίζει σήμερα η Πελοπόννησος.