Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

ΝΟΔΕ: Διάψευση για “ανυπόστατο δημοσίευμα” σχετικά με το Δήμαρχο Καλαμάτας

Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Θάρρος” που έκανε λόγο πως η Νομαρχιακή καλούσε τον Θανάση Βασιλόπουλο σε εξηγήσεις, με τη ΝΟΔΕ όχι μόνο να διαψεύδει την διάσταση αυτή αλλά και να μιλά για “αήθη και παραπλανητικό τρόπο” παρουσίασης. Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα της εφημερίδας «Θάρρος» με τίτλο: «Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ΝΔ Ζήτησε εξηγήσεις από Θ. Βασιλόπουλο για τη συνεργασία με Δ. Κουκούτση». Ως ΝΟΔΕ Μεσσηνίας διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το συγκεκριμένο δημοσίευμα όπου με αήθη και παραπλανητικό τρόπο η εφημερίδα το παρουσιάζει ως ενέργειες της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Ουδέποτε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος κλήθηκε από τη ΝΟΔΕ για να δώσει εξηγήσεις για θέματα αρμοδιότητάς του, όπως ψευδώς αναφέρεται. Τέτοια ανυπόστατα δημοσιεύματα σκοπό έχουν να πλήξουν πρόσωπα και θεσμούς. Αφενός τον στηριζόμενο από τη ΝΔ Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο και αφετέρου το κύρος και την ιστορία της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας.

Παρακαλείται η εφημερίδα όπως άμεσα ανασκευάσει και ενημερώσει τους αναγνώστες της ότι ουδέποτε η ΝΟΔΕ προέβην σε τέτοιες δηλώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΝΔ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Θάρρος” σημειωνόταν:

“Πανελλήνιες διαστάσεις, και αντιδράσεις, έχει πάρει το θέμα της συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας με τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν δημοτικό σύμβουλο, Δημήτρη Κουκούτση, το οποίο έχει φθάσει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.
Γι’ αυτό, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε χθες από τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καθώς είναι γνωστό ότι το κυβερνητικό κόμμα είναι απέναντι στη Χρυσή Αυγή, παρότι ο κ. Κουκούτσης δεν είναι πλέον βουλευτής, αλλά είναι υπόδικος στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης”.