Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Ξεπέρασαν τον… εαυτό τους – Βελτίωσαν δρόμο και έκοψαν κορδέλες!

Απίστευτα πράγματα με φόντο τα έργα και τις ημέρες της απερχόμενης περιφερειακής αρχής. Τελευταίο επεισόδιο τα εγκαίνια της βελτίωσης (!!!) δρόμου που έχει ξεκινήσει η όλη προσπάθεια από το 2015 (όχι δεν κατασκεύασαν νέο δρόμο αλλά βελτίωσαν υπάρχοντα) στην 22α επαρχιακή οδό Γέφυρα ΜΑΜΙ έως Ανδρομονάστηρο.

Με τους ρυθμούς υλοποίησης του έργου να είναι ενδεικτικοί για το πώς κάποιοι αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη, το έργο ολοκληρώθηκε μετά από τις σχεδόν «καθιερωμένες» πλέον παρατάσεις, ενώ το φοβερό της υπόθεσης είναι πως θα χρειαστεί συμπληρωματική εργολαβία για να διορθωθούν οι επιπτώσεις που προκλήθηκαν στις προσβάσεις της αγροτικής οδοποιίας, σύμφωνα με τα όσα σημείωσε ο απερχόμενος περιφερειάρχης!!!

Άκρως χαρακτηριστικά τα όσα σημείωσε στο σχολιασμό του δελτίου ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST o Νίκος Μπελογιάννης, με αναφορές και στα όσα ο κ. Τατούλης υπονόησε για τον Γιάννη Λαμπρόπουλο, καθώς επίσης και για την παρουσία των συμβούλων του Τατούλη στο κόψιμο της κορδέλας (!!!), με χαρακτηριστικότερη την αναφορά για τη σχέση των Φίλιππου Μπάμη και Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, μία σχέση από το παρελθόν και το Δήμο Οιχαλίας.