Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Οι “μυθικοί” Τατούλης-Νικολάκου το… έκαναν κι αυτό! Δείτε τι ζήτησαν

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονταν την εξουσία ο κύριος Τατούλης και η κυρία Νικολάκου, είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της προηγούμενης περιόδου και ένας τρόπος που έχει κριθεί και στηλιτευθεί. Το θέμα είναι μετά το κλείσιμο της “μυθικής” τους σελίδας (από τους πολίτες της Πελοποννήσου) το πως το ηγετικό δίδυμο της προηγούμενης “μυθικής” περιόδου συνεχίζει να πορεύεται και ορισμένα δείγματα είναι άκρως χαρακτηριστικά!

Έτσι, το έκαναν κι αυτό… Λίγο πριν το κλείσιμο και χρονολογικά της περιόδου τους έφθασαν στο σημείο να ζητήσουν να τους καλύψει η Περιφέρεια Πελοποννήσου νομικά και να τους ορίσει δικηγόρο – δηλαδή να πληρώσει η Περιφέρεια (!!!) – για να μπορέσουν να σταθούν απέναντι στη μηνυτήρια αναφορά του Διευθυντή της Τηλεόρασης BEST Νίκου Μπελογιάννη που έχει κάνει μετά το απαράδεκτο επεισόδιο και την επίθεση που είχε δεχθεί από την κυρία Νικολάκου στην “περιβόητη” συνέντευξη τύπου που οργάνωνε ο κ. Τατούλης.

Ελπίζοντας πως θα συνεχίζει η Περιφέρεια να πληρώνει για νομικές υποθέσεις που αφορούν τους ίδιους, η απάντηση ήρθε ξεκάθαρη από την πλευρά του νέου Περιφερειάρχη  κ. Νίκα που απέρριψε την όποια πρόθεσή τους.

Η λέξη ντροπή μοιάζει λίγο για την αντίληψη που συνεχίζουν να έχουν…

Δείτε τα όσα σχολιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST