Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Παπασταθόπουλου και το μαδριλένικο ενδιαφέρον για Σα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον “μεγάλο” αγώνα του με τη Γουλβς, αλλά την ίδια στιγμή τα μετεγγραφικά “σενάρια”… δίνουν και παίρνουν.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίζεται να… πολιορκείται από την Μπενφίκα, ενώ και ο Παπέ Σισέ έχει τραβήξει το βλέμμα ξένων συλλόγων. Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι προετοιμασμένος για την όποια “απώλεια” στην άμυνα του και σύμφωνα με δημοσιεύματα στη “λίστα” του υπάρχει το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Έλληνας αμυντικός ενημερώθηκε από τον προπονητή της Άρσεναλ, Μιγκέλ Αρτέτα, πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να τσεκάρει την περίπτωση του. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “ερυθρόλευκοι” θα βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του παίκτη, ενώ θεωρούν δεδομένο πως θα τον προσεγγίσουν στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ. Να αναφέρουμε πάντως ότι ο έμπειρος άσος, σε πρώτη φάση, έχει στο μυαλό του να συνεχίσει στο εξωτερικό.

“Επιμένουν” για Σα και Ατλέτικο Μαδρίτης

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της ισπανικής «AS» αναφέρει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Ζοσέ Σα. Η περίπτωση όμως του πορτιέρε του Ολυμπιακού δεν θεωρείται εύκολη και γι’ αυτό στο “στόχαστρο” των “ροχιμπλάνκος” φέρεται να βρίσκεται και ο παλιός τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Ρομπέρτο.

πηγή: newsit.gr