TOP

Ο Βαγγέλης Κουτουλέας προπονητής στην αγγλική Πολόνια που αγωνίζονταν ο Τζίμπα!

Είναι η μεταγραφή της χρονιάς για τον γνωστό Ελληνα τεχνικό του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ. Ο Βαγγέλης Κουτουλέας κλείνει το επιτυχημένο κεφάλαιο του ως ομοσπονδιακός προπονητής μπιτς βόλεϊ στην Κύπρο και επιστρέφει στην αγγλική Πολόνια που τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος Τζίμπα και ετοιμάζεται για το παρθενικό της ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κουτουλέας ήταν ο προπονητής που ειχε βγάλει την Πολόνια από την αφάνεια και οι Αγγλοί και Πολωνοί που βρίσκονται πίσω από τον σύλλογο πάντα τον είχαν στις πρώτες επιλογές.

Ετσι πριν από μερικές ημέρες του έκαναν πρόταση και μάλιστα για κλειστό τριετές συμβόλαιο το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Η Πόλονια είναι αδελφικό σωματείο με την πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ καθώς όπως μαρτυρά και το όνομα του συλλόγου έχει πολωνικές ρίζες.

Ο Κουτουλέας ήδη ενημέρωσε την κυπριακή ομοσπονδία πως με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Η επιστροφή του Κουτουλέα στη σάλα αναμένεται να τον φέρει στην πρώτη γραμμή και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και σε μία σεζόν που δεν θα έχουμε ελληνικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ ο καλαματιανός τεχνικός θα εκπροσωπήσει το ελληνικό βόλεϊ.