Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στο Συνέδριο Αξιωματικών Αστυνομίας

Ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες του στην Καλαμάτα το 28ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Το παρόν στην εναρκτήρια τελετή έδωσε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιώτατος χαιρετί­ζοντας το Συνέδριο αναφέρθηκε στο σημαντικότατο  έργο των στελεχών της Αστυνομίας, στην προστασία και ασφάλεια των πολιτών, της κοινωνίας και της Χώρας. Ταυτόχρονα επισήμανε την καθημερινή θυσία των Αστυνομικών προς εκπλήρωση του υπηρεσιακού τους καθήκοντος. Τέλος, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.

Παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντι­στρά­τηγος Κων/νος Τσουβάλας, ο Γεν. Περιφ. Αστυνομ. Δ/ντής Πελοπον­νήσου Υποστράτηγος Δημήτριος Τριγώνης, οι βουλευτές Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ο Περιφερειάρχης Πελοπον­νήσου Πέτρος Τατού­λης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ελ. Αλειφέρη και Ντίνα Νικολάκου, οι Δήμαρ­χοι Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και Πύλου- Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, Αστυνομικοί Διευθυντές και πλειάδα Αξιωματικών από διάφορα μέρη της Χώρας.