Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών και οι εθελοντές

Ο Δήμος Καλαμάτας και ο διεθνής πολιτιστικός οργανισμός Interkultur διοργανώνουν τον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, από 9 έως 13 Οκτωβρίου 2019. Για την προετοιμασία και τη διενέργειά του, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι εθελοντές, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία και των δύο προηγούμενων διαγωνισμών, το 2015 και το 2017.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας έχει ενεργοποιηθεί το εικονίδιο, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δηλώσει την βούλησή του να γίνει εθελοντής. Ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή ικανός αριθμός εθελοντών και ο Δήμος Καλαμάτας ευελπιστεί ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά του ακόμη περισσότεροι, που θα συμβάλουν σ’ αυτή τη μεγάλη, διεθνή μουσική εκδήλωση, η οποία διαφημίζει τη χώρα μας και την Καλαμάτα ανά την υφήλιο και μεταφέρει στην περιοχή μας τις κατακτήσεις της χορωδιακής μουσικής απ’ όλο τον κόσμο.
Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές, μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο πατώντας στο εικονίδιο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας.