Αγιασμό για την νέα αγωνιστική χρονιά πραγματοποίησε ο Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης και η Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης. Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος, Κωνσταντίνος Κατσαπάρας.

Στην τελετή εκτός των αθλητών της ποδοσφαιρικής ομάδας, του τμήματος μπάσκετ, των τμημάτων υποδομής, των προπονητών και της διοίκησης, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Παπαγεωργίου, Χαράλαμπος Μακρής, Δημήτρης Γαλιάτσος, Δημήτρης Καλοφωλιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσάμης, και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης.

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά στο ιστορικό σωματείο και τόνισε την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Φέτος είπε με τις συνθήκες που επικρατούν πρέπει να μην μείνουμε σε ευχές αλλά να ενώσουμε δυνάμεις γιατί τα ερασιτεχνικά σωματεία βάλλονται και χρειάζονται την στήριξη της πολιτείας. Ο Δήμος από την μεριά του δηλώνει παρόν και είναι ικανοποιημένος από την συνεργασία του με την διοίκηση του Παμίσου που μαζί πριν από μερικούς μήνες είχαν βάλει κάποιους στόχους σε έργα υποδομής τα οποία έχουν υλοποιηθεί στον μεγαλύτερο βαθμό. Ο ίδιος προσωπικά και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Χαράλαμπος Μακρής είναι σε επαφή με όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου και δουλεύουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουν δρομολογηθεί πολλά έργα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα τα οποία θα δώσουν πνοή στον δήμο και στα αθλητικά σωματεία. Κλείνοντας εκδήλωσε τον θαυμασμό του και συνεχάρη την διοίκηση του Παμίσου γιατί φέτος είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο να επιβιώσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα τους.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Χαράλαμπος Μακρής, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς σε όλα τα τμήματα του Παμίσου και ελπίζει φέτος τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν. Τόνισε στους αθλητές ότι είναι τυχεροί που έχουν αυτή την διοίκηση όπως αισθάνεται τυχερός και ο ίδιος γιατί νοιάζονται πραγματικά και βοηθάνε προς όλες τις κατευθύνσεις. Κλείνοντας δήλωσε ότι όλη η Δημοτική Αρχή ο δήμαρχος και ο ίδιος προσωπικά είναι και θα παραμείνουν δίπλα σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου και το δείχνουν εμπράκτως και ευχήθηκε στον ποδοσφαιρικό Πάμισο “Καλό Ταξίδι στην Γ’ Εθνική”.

Ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσάμης έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και ευχήθηκε όλοι οι σύλλογοι να πραγματοποιήσουν τους στόχους του. Κλείνοντας δήλωσε ότι ο ίδιος προσωπικά σαν δημοτικός σύμβουλος αλλά και σαν φίλαθλος θα σταθεί στο πλάι της ομάδας και θα βοηθήσει όσο μπορεί.

Ο πρόεδρος του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης Γιώργος Βλαχάκης ευχήθηκε σε όλα τα τμήματα καλή ποδοσφαιρική και μπασκετική χρονιά χωρίς τραυματισμούς με υγεία, αγάπη, δουλειά και δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την μέχρι τώρα στήριξη του και για την παρουσία του καθώς και τους αντιδημάρχους, και τον πάτερ Κωνσταντίνο.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης, Γιώργος Καπερώνης ευχήθηκε σε όλα τα τμήματα να πάνε καλά και συνεχάρη το νεοϊδρυθέν τμήμα Μπάσκετ για την άνοδο του στην κατηγορία. Τόνισε ότι πιστεύει πολύ στην ποδοσφαιρική ομάδα και ότι είναι ένα στοίχημα που έχουμε βάλει όλοι και θα το πετύχουμε. Αθλητές και διοίκηση πρέπει να σεβαστούν το ιστορικό σωματείο του Παμίσου και τα 91 χρόνια παρουσίας του στις αθλητικές διοργανώσεις και να ανταποκριθούν ανάλογα.

Για την Ακαδημία και τα τμήματα υποδομής δήλωσε ότι κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται καλύτερα και είναι το κύριο μέλημα μας και καλωσόρισε τον προπονητή Βαγγέλη Κουρεντζή στην αθλητική οικογένεια του Παμίσου που επανήλθε μετά από απουσία 3 ετών. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τον συντηρητή του γηπέδου Θοδωρή Γκουζούνη για την φροντίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς όπως είπε σε όλες τις μεγάλες ομάδες ο πιο αγαπητός άνθρωπος είναι ο συντηρητής γηπέδων.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσσήνης, Νίκος Ρούτσης, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και τόνισε ότι κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο και κοντά στην αγαπημένη του ομάδα συγκινείται αφού την υπηρέτησε ποδοσφαιρικά για 22 χρόνια.