Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Παλαμάρας στη θέση του Πολίμου…

Σε λιγότερο από 24ωρες η ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά  ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Πάνου Πολίμου, με τον οποίο χθες έλυσε τη συνεργασία του. Ο κ. Πολίμος υπέβαλε την παραίτησή του ύστερα από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Μελιγαλά σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας.

Όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος «Ύστερα από έκτακτο συμβούλιο και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή Παναγιώτη Πολίμου. Ο κ. Πολίμος παρέμεινε στην ομάδα για 2,5 χρόνια και περάσαμε μαζί καλές και κακές στιγμές αυτό που μένει όμως είναι ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ μας. Κύριε Πολίμο σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σου στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.»

Λίγο νωρίτερα η ομάδα του Εθνικού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Παλαμάρα. Έναν εξίσου έμπειρο προπονητή που αναμένεται να οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Ο Α.Ο. Εθνικός Μελιγαλά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή Κώστα Παλαμάρα έως  το τέλος της σεζόν.

Κύριε Παλαμάρα σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.»