Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Πολύπλευρη διαβούλευση για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Καλαμάτας

Πολύπλευρη διαβούλευση για τη συγκρότηση στρατηγικής αναφορικά με την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Καλαμάτας γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Η διαβούλευση που σχεδιάζει ο Δήμος Καλαμάτας εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειάς του και ο Δήμαρχος είπε προς τους δημοσιογράφους τα εξής:

«Το επόμενο διάστημα, ως Δήμος, θα ξεκινήσουμε διαβούλευση με όλους τους φορείς: παραγωγικούς, συλλόγους, επιστημονικούς φορείς κ.ά., που θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο.
Θα προγραμματιστούν μια σειρά από ημερίδες, διαλέξεις, συζητήσεις, με θεματικές που άπτονται όλων των τομέων: της οικονομίας, της κοινωνίας, του περιβάλλοντος, της χωροταξίας κ.λπ. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με εκείνο που θα πρέπει να γίνει μέσα από τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα και το γενικό συντονισμό θα έχει η αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου μας.
Στόχος μας είναι να ζυμωθούν, να ωριμάσουν και να διαμορφωθούν θέσεις, που θα συγκροτήσουν τη στρατηγική μας για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Καλαμάτας».