Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Πρώτος σε ψήφους στις εκλογές των Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ο Παναγιώτης Παπαντωνίου

Με αυξημένη συμμετοχή μελών σε ποσοστό 10% σε σχέση με τις εκλογές του 2018 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική και εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Στις εκλογές ψήφισαν 193 μέλη του Συλλόγου, αναδεικνύοντας στην πρώτη θέση τον Μεσσήνιο Παναγιώτη Παπαντωνίου με 164 ψήφους. Μάλιστα ο κ. Παπαντωνίου αναμένεται να οριστεί πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στην 2η θέση προτίμησης βρέθηκε ο Αθανάσιος Τσιάνος με 124 ψήφους και στην 3η θέση η Ναταλία Ντάσιου με 76.

“Η αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές, κατά 10% συγκριτικά με τις εκλογές του 2018, αποδεικνύει ότι τα μέλη του Συλλόγου παραμένουν ενεργά και στηρίζουν το Σύλλογο, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της περιόδου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων με επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις και βιώσιμες λύσεις, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα μέλη του, την Πολιτεία και την κοινωνία”, δήλωσε στο metaforespress.gr o κ. Παπαντωνίου.

Θυμίζουμε πως ο Διδάκτωρ Πολιτικός μηχανικός, μέλος της ΔΗΣΥΜ στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, τη διετία 2018-2020 είχε εκλεγεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΣΕΣ. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Διατμηματικό-Διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών «Διαχείριση και Τεχνολογία Υδατικών πόρων» της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και Διδακτορικού Διπλώματος ΕΜΠ. Διαθέτει 7 έτη ερευνητικής εμπειρίας και έχει συμμετάσχει σε 11 ερευνητικά έργα, έχει 58 επιστημονικές εργασίες.

Τα αποτελέσματα των εκλογών του ΣΕΣ είναι τα ακόλουθα:

1 Παναγιώτης Παπαντωνίου 164
2 Θανάσης Τσιάνος 124
3 Ναταλία Ντάσιου 76
4 Ιωάννα Παγώνη 67
5 Κωνσταντίνος Κουρέτας 57
6 Μαρία Σαρτζετάκη 38
7 Δέσποινα Αλεξανδροπούλου 36
8 Κωνσταντίνος Καραγιάννης 31
9 Κατερίνα – Μαρία Σίσκου 27
10 Αθανάσιος Κουκουνάρης 25

Οι πέντε πρώτοι σε σειρά εκλογής εκλέγονται τακτικά μέλη του ΔΣ και οι επόμενοι δυο αναπληρωματικά.

Το ΔΣ θα καταρτιστεί σε Σώμα εντός των προσεχών ημερών.