Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Π. Μαντάς: Κάλεσμα για πανστρατιά για νίκη Νίκα στην Πελοπόννησο – Μήνυμα στήριξης σε Θ. Βασιλόπουλο στην Καλαμάτα

Η υπόθεση περιφέρεια Πελοποννήσου μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τη ΝΔ με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την σαρωτική επικράτηση του κόμματός του να ζητά την ενεργοποίηση όλων των στελεχών.

Στην κατεύθυνση αυτή και η τοποθέτηση του πολιτευτή της ΝΔ στη Μεσσηνία Περικλή Μαντά, ο οποίος φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST υπογράμμισε πως «η ΝΔ θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα. Θα παλέψουμε δυνατά για τη νίκη την Κυριακή. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε μία περιφερειακή αρχή με αδιαφάνεια και αλαζονεία ή μία περιφερειακή αρχή για να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα που ταλανίζουν Πελοπόννησο;»

Παράλληλα ο κ. Μαντά απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ΝΔ που την πρώτη Κυριακή δεν στήριξαν τον κ. Νίκα, να το πράξουν στο β’ γύρο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΝΔ για επικράτηση σε όλες τι περιφέρειες της χώρας.

Ξεκάθαρο ακόμα και το μήνυμα προς τους υποψήφιους δημάρχους να πάρουν θέση στη «μάχη» αυτή.

Ταυτόχρονα ο κ. Μαντά αναφερόμενος στο Δήμο Καλαμάτας μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Θανάση Βασιλόπουλου και υποστήριξε πως «είναι υποχρέωση μας να τον στηρίξουμε» Ανέφερε πως είναι ένα από τα αξιόλογα στελέχη της ΝΔ, έχει γνώση και εμπειρία αλλά και μία δυνατή ομάδα που μπορεί να πάει το δήμο μπροστά, ενώ εστίασε και στην ικανότητα του κ. Βασιλόπουλου στις συνεργασίες. «Όλοι μας στο πλευρό του Θανάση Βασιλόπουλου» ήταν το μήνυμα του κ. Μαντά.