Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Ρυθμιστή των εκλογών βλέπει το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Π. Αλευράς που μίλησε στον Best 97,3 και για τον «κοριό» στην Περιφέρεια και τον Τατούλη

Βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό δίνει ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Αλευράς, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στον Best 97.3.

Ο Παναγιώτης Αλευράς ανέφερε πως το Κίνημα Αλλαγής θα είναι ρυθμιστής στις επόμενες εκλογές και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ίσως και στην επόμενη κυβέρνηση, εκτιμώντας πως θα είναι διψήφιο το ποσοστό του και άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, σημειώνοντας πως έχει «πληρώσει» τα όποια λάθη του παρελθόντος.

Ο κ. Αλευράς, μίλησε φυσικά και για τη μακρά θητεία του στην Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και  τον Πέτρο Τατούλη, τον οποίο χαρακτήρισε συγκεντρωτικό και ως έναν βαθμό, αυταρχικό, θυμίζοντας πως είχε παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης την πρώτη τετραετία, με αφορμή τη λύση που προκρίθηκε για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη χωροθέτηση στην Καλλιρρόη για τη δημιουργία εργοστασίου.

Καυστικός ήταν στις αναφορές του και για τον «κοριό» που εντοπίστηκε στο γραφείο της τωρινής αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη, επισημαίνοντας πως όταν αυτός ήταν αντιπεριφερειάρχης, το γραφείο ήταν πάντα ανοιχτό και ο ίδιος «λευκό» χαρτί… μιλώντας με όλους, δεν είχε κάποια τέτοια ένδειξη, τονίζοντας πως έπρεπε ήδη, να έχει υπάρξει ανακοίνωση για το σοβαρό αυτό θέμα και να είχε κλείσει.

Σημαντικές, ήταν οι αναφορές του και στο θέμα της δακοκτονίας, το οποίο και λόγω επαγγέλματος γνωρίζει καλά, επιρρίπτοντας πρωτίστως ευθύνες για τη φετινή κατάσταση στην κυβέρνηση και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δευτερευόντως στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.