Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Σε κυκλοφορία οι κάρτες ελευθέρας εισόδου για τα ματς της περιόδου 2020-2021 του ΑΟ “Καλαμάτα ΄80”

Σε κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης που ταυτόχρονα θα είναι και ελεύθερας εισόδου για τα παιχνίδια της αγωνιστικής σεζόν 2020-21 του ΑΟ Καλαμάτα 1980.

Η Καλαματιανή ομάδα τη νέα χρονιά εκπροσωπεί την πόλη μας στην υψηλότερη εθνική κατηγορία, σε συλλογικό επίπεδο, τη νέα ανταγωνιστι΄κη κατηγορία της Pre League. Κατηγορία στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ, Γ.Σ. Πανιώνιο, Α.Σ. Κέρκη, Α.Σ. Πανερυθραϊκό και Α.Ο. Αιγιαλέων, στο πρωτάθλημα που ξεκινά το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου 2020 και οι “λύκοι” αρχίζουν την προσπάθειά τους με ματς εκτός έδρας, και αντίπαλο τον Α.Ο. Αιγιαλέων.

“Κυκλοφόρησαν! Οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας είναι εδώ! Προμηθεύσου τώρα τη δικιά σου και βοήθησέ την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Preleague!! Πληροφορίες με μύνημα στα social media του συλλόγου μας, στο τηλέφωνο 6977809843 και στο καφέ Λωτός στην πλατεία της Καλαμάτας! “#GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking