Τρίτη
16
Απρίλιος
TOP

Σημείο αναφοράς στην Καλαμάτα το “Κυψέλης Deli” – Με την ποιότητα οδηγό το 6ο κατάστημα “KATERINA’S MARKET”

Σημείο αναφοράς στην Καλαμάτα το “Κυψέλης Deli” – Με την ποιότητα οδηγό το 6ο κατάστημα “KATERINA’S MARKET” που έκανε σήμερα εγκαίνια παρουσία πλήθους κόσμου, που αγκαλιάζουν αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια και στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Τα καταστήματα ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ MARKET με έδρα τη Στούπα, μετά από 35χρόνια εμπειρίας που απέκτησαν στην τουριστική Μάνη αποφάσισαν να ανοίξουν το 6ο κατάστημά τους στην πρωτεύουσα του νομού, την Καλαμάτα, το KYΨEΛH/ DELI.

Με το ΚΥΨΕΛΗ επιχειρούν να θυμίσουν τον χώρο που φιλοξενήθηκε το πρώτο s/m της Καλαμάτας, ενώ με το DELI, να ξεχωρίσουν την πρότασή τους, με το “ζεστό” καθαρό περιβάλλον, με τους χαμογελαστούς υπαλλήλους, τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε όλα τα είδη όλο το χρόνο

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα τοπικά και περιφερειακά προϊόντα όπου όλοι έχουν θέση στο ράφι. Στα επιλεγμένα ποιοτικά τρόφιμα μικροπαραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα. Στα βιολογικά προϊόντα σε μία μεγάλη γκάμα ειδών, σε προϊόντα χωρίς γλουτένη και φυσικά στα κλασσικά προϊόντα τροφίμων και μη στο α’ όροφο.

Στόχος του KYΨEΛH/ DELI να πείσουν την Καλαματιανή και τον Καλαματιανό να τους επισκεφτούν, μιας και πράγματα μετά θα γίνονται… εύκολα!