Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

ΣΟΚ: Tρεις μαθητές νεκροί!!! Τραγωδία από το σοκαριστικό τροχαίο στην Τερψιθέα – Ένας ακόμη σοβαρά τραυματίας

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε πριν από λίγο, μετά την Τερψιθέα στο δρόμο Κυπαρισσίας – Φιλιατρών – σε ένα δρόμο με πολλά θανατηφόρα ατυχήματα – με την εικόνα πραγματικά να κόβει την… ανάσα. Σφοδρή η σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με το ένα ΙΧ να μετατρέπεται σε μια άμορφη μάζα.

(upd) Οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες μιλούν για τραγικό τροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων, ενώ ένας σοβαρά τραυματίας ήδη βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. Υπάρχει ακόμη ένας σοβαρά τραυματίας.

(upd) Τρεις ήταν οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο νεκροί, ο ένας διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και σοβαρά τραυματίας και ο οδηγός από το φορτηγάκι.

(upd) Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις μαθητές. Οι δυο είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

(upd) O τρίτος νεαρός έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε τελικά. Θρήνος δίχως τέλος

Το ρεπορτάζ το μεσημέρι

Τι σημείωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτης Μπασάκος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σήμερα (19.11.2018) το πρωί, στο 65ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 48χρονος αλλοδαπός και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ανήλικος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο (2) ανήλικοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, αντίστοιχα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο (2) ανήλικων επιβατών και τον τραυματισμό των δύο (2) οδηγών των οχημάτων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου σήμερα (19.11.2018) το απόγευμα, ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.