Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Στα… κάγκελα οι πολίτες της Κυπαρισσίας – Είπαν το νερό… νεράκι – Καθημερινότητα οι διακοπές υδροδότησης!

Στο… αμήν η αγανάκτηση με τις διακοπές νερού στην Κυπαρισσία με δεκάδες τηλέφωνα και παράπονα από πολίτες να έχουμε ήδη δεχθεί στην τηλεόραση BEST. Οι πολίτες μάλιστα περιγράφουν την εικόνα που επικρατεί και στα κοινωνικά δίκτυα με αιχμηρές αναφορές όντας στα… κάγκελα μπροστά στα όσα γίνονται είτε με το νερό είτε με τα σκουπίδια.

Πιο ειδικά, το νερό …νεράκι έχουν πει οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας καθώς οι διακοπές της υδροδότησης είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αγανακτισμένοι είναι οι πολίτες αφού οι διακοπές όχι μόνο είναι πολύωρες αλλά κάποιες φορές και απροειδοποίητες. Όλα αυτά ξεκίνησαν στις αρχές του Αυγούστου και έως σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες αλλά κατά κάποιο περίεργο τρόπο προκύπτουν συνεχώς και νέες. Η δημοτική αρχή όπως φάνηκε ήταν ανέτοιμη για όλο αυτό αφού ακόμα ψάχνει να βρει τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την απελπιστική κατάσταση. Φταίει η ανομβρία ; Φταίει ότι δεν έπεσαν οι γεωτρήσεις στην Κυπαρισσία ή μήπως φταίει η κακή συντήρηση του δικτύου ; Με αυτά και με εκείνα έφτασε Σεπτέμβρης και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει.. Οι ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΤ εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο γιατί κάθε μέρα χρησιμοποιούν και διαφορετικές, αστείες δικαιολογίες..

Εκτός από τους αγανακτισμένους κατοίκους υπάρχουν και οι επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού που οι πολύωρες διακοπές νερού, τους δυσκόλευαν την λειτουργία ακόμα πιο πολύ. Η έλλειψη νερού σε συνδυασμό με την προβληματική αποκομιδή των σκουπιδιών , εν μέσω πανδημίας δημιουργεί περισσότερη αγανάκτηση στον κόσμο. Διότι, αν δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας, είσαι ανεπαρκής .

Να συμπληρώσουμε ότι μέχρι πριν δυο μήνες , πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Επειδή για έναν σχεδόν χρόνο δεν κατάφερε τίποτα, θυμήθηκε να πάει τώρα στον εισαγγελέα Επίσης είναι δήμαρχος και πρόεδρος στο φορέα. Πόσα καρπούζια πια να κρατήσει σε μια μασχάλη;;;;

Και ο ένας χρόνος που έχει περάσει για την καινούρια δημοτική αρχή , δεν είναι λίγος.

Από τα σχόλια που διακρίνει κανείς:

«…Μας κατέστρεψαν, ενώ προεκλογικά μας έταξαν να μας κάνουν Riviera».

«16 ώρες και βάλε χωρίς νερό;;; Στις περιοχές κάθε μέρα μόνο;;; Σοβαρά τώρα;;;»

«Απαράδεκτοι, ανίδεοι και ανεπαρκείς. Η ταλαιπωρία μας τελειωμό δεν έχει»

«Είναι όλοι τους για κλωτσιές»

«Πιθανόν το Ροντάκι να έχει πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

«Από χθες το μεσημέρι στη 1 πάλι χωρίς νερό και να πρέπει να πλύνεις να μπανιαριστείς να πιείς να μαγειρέψεις τα ρούχα σου και τόσα άλλα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτε από όλα αυτά. Και όλο αυτό να το περνάς εδώ και 40 ημέρες. Και οι αρμόδιοι άφαντοι και αμέτοχοι στο δράμα μας…. Ούτε καν βγήκε κάποιος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και αναρωτιέμαι που είναι ο δήμαρχος να κάνει μια ανακοίνωση για όλο αυτό που είναι μια ενημέρωση για το έργο ύδρευσης; Που είναι όλοι αυτοί; Πουθενά… Άφαντοι»

«Σκουπίδια 7 ημερών! Οι επιτυχίες του δήμου Τριφυλίας που συνεχίζονται. Εδώ ο COVID19  δεν μεταδίδεται!»

«Έχω μια απορία ο δήμαρχος που είναι δεν έχει να δηλώσει κάτι για αυτά τα ξεφτιλίκια. Γιατί παλιά για το στενό της γειτονιάς που καθάριζε ανέβαζε και 10 φωτογραφίες για το έργο του