Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Στα χέρια του Εισαγγελέα το πόρισμα του ορκωτού λογιστή για τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας (video)

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Κυπαρισσίας, πέρασε την Τρίτη το πρωί, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας κ. Χαράλαμπο Αυρηλιώνη και τον δικηγόρο – ειδικό συνεργάτη του Δήμου κ. Αγγελόπουλο. Ο κ. Λεβεντάκης κατέθεσε στον Εισαγγελέα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για την πιστοποίηση περιουσιακών στοιχείων-παγίων της ΔΕΥΑΤ από το Δήμο Τριφυλίας το έτος 2015 προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω έρευνα και πιθανή απόδοση ευθυνών.

Ο δήμαρχος, σε δηλώσεις του λίγη ώρα αργότερα, ανέφερε ότι η κατάθεση του πορίσματος αποτελούσε δέσμευση του, αφήνοντας αιχμές για όσους (αιρετούς) βιάστηκαν να πουν  πως δεν είχε πρόθεση να το κάνει. Όπως ο ίδιος σημείωσε η έκθεση των ορκωτών θα «πάει» τόσο στην στο Υπουργείο Οικονομικών όσο και στην Αποκεντρωμένη, δηλώνοντας ότι δεν είναι ούτε δικαστής ούτε εισαγγελέας και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά είπε, από μία πρόχειρη ματιά που έκανε στο πόρισμα αυτά τα οποία είχε ανακοινώσει είναι πολύ λίγα σε σχέση με την πραγματικότητα.

www.gargalianoionline.gr