TOP

Στην κορυφή η «Μαύρη Θύελλα» – Επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού

Μία νέα μεγάλη και σίγουρα επαγγελματική νίκη πέτυχε σήμερα η Καλαμάτα που επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μπορεί να μην ήταν καλή αγωνιστικά αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που την κρατούν στη θέση του οδηγού στη βαθμολογία.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Λυμπέρης Στεργίδης με σουτ στο 57′.

Η ομάδα της Νίκαιας απείλησε πρώτη με το σουτ του Ντάγκρα μετά από επτά λεπτά, αλλά η Μαύρη Θύελλα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία καθώς η μπάλα μετά το ωραίο πλασέ του Μπάμπη πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Κουρεπίνη.

Ο Στεφανάκος απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ντάγκρα από πλάγια στο 43′. Η Καλαμάτα άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό. Ο Στεργίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κουρεπίνη και πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-0.

Ο Ιωνικός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 63ο. Ο Στεφανάκος απέκρουσε την κεφαλιά του Καλλέργη, ο Κρητικός στο ριμπάουντ έπιασε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Στεφανάκος. Η ομάδα της Μεσσηνίας παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της τρίτης κατηγορίας και θα περιμένει να δει τι θα κάνουν η Βέροια στην Καβάλα και η Ιεράπετρα εντός με τον Διαγόρα για να δει εάν θα έχει συγκάτοικο ή συγκατοίκους.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Ζαχόπουλος, Μπάμπης, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Παπατζίκος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Ντάγκρας, Κρητικός.

του Ηλία Τσώλη