Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Στη ζωή… τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο

Λαμβάνοντας μηνύματα αγάπης που μου δίνουν αστείρευτη δύναμη, μέσα στην απομονωμένη μας ενότητα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας, ευχές σκέψεις και συναισθήματα που μας ενώνουν όλους.

Ας θυμηθούμε όλοι, όταν βγούμε από αυτήν την κατάσταση να αγκαλιαστούμε σφιχτά και να δείχνουμε τα αληθινά μας συναισθήματα, ας αγαπήσουμε και ας στηρίξουμε τον πλησίον μας ως εαυτόν, ας ερωτευτούμε ξανά, αληθινά, με γνώμονα την ψυχική, πνευματική και συναισθηματική σύνδεση, απαλλαγμένοι από εγωισμό.

Ας ταπεινωθούμε και ας ζητήσουμε συγνώμη σε όσους στεναχωρήσαμε έστω και άθελά μας. Ας ευχαριστήσουμε τη θεϊκή φύση για όσα απλόχερα μας δίνει και για όσους επίγειους αγγέλους φέρνει στη ζωή μας. Στη ζωή αυτή που είναι μικρή και απρόβλεπτη και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο… γιατί ίσως… την επόμενη φορά να μην έχουμε την ευκαιρία και το χρόνο… να αλλάξουμε.

Αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να εστιάσουμε στην Αγάπη την Αυτογνωσία και την Ευγνωμοσύνη. Ότι γίνεται δεν κινείται παρά μόνο επιφανειακά από τους ανθρώπους. Υπάρχει μια ενεργός νοημοσύνη που κινεί τα πράγματα προς το ορθότερο αποτέλεσμα με τρόπο που εμείς δεν μπορούμε να συλλάβουμε. Όλα κάνουν κύκλους και είναι σε μια αέναη κίνηση, έτσι είναι η ύπαρξη του ανθρώπου, του πλανήτη μας και του πλανητικού μας συστήματος.

Γέννηση, Ωρίμανση, Θάνατος, Αναγέννηση.

Την αγάπη μου σε όλους

T.M.