Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Στις 16 Ιουνίου νέα ΓΣ και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη ισχυρής διοίκησης για τον Πάμισο Μεσσήνης

Με το σύνθημα «Ο Πάμισος είστε εσείς! Μια Πόλη, Μία Ομάδα, Μία Ιστορία!» ο Σύλλογος της Μεσσήνης καλεί τα μέλη του σε νέα γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα για την ανάδειξη ισχυρής διοίκησης που θα πάρει την σκυτάλη και θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα κατηγορία.

«Την Δευτέρα 15/6/2020 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης στο Δημοτικό στάδιο.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: 1). Τροποποίηση καταστατικού. 2). Παρουσίαση και συζήτηση για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. 3).Αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να δώσουν το παρόν. Η παρουσία σας στην Γενική συνέλευση είναι απαραίτητη για να δώσει δύναμη στην ομάδα μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κάλεσμα προς νέα μέλη

Στο μεταξύ ο σύλλογος καλεί όλους όσους αγαπούν και θέλουν να στηρίξουν την ομάδα και το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο να γίνουν μέλος της οικογένειας του Πάμισου μέσω της ιστοσελίδας pamisosfc.gr: «Οι εγγραφές άνοιξαν. Γίνε τακτικό μέλος του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης και απέκτησε δικαίωμα ενεργής παρακολούθησης των γενικών συνελεύσεων του Συλλόγου και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την εγγραφή.

Κάνοντας την εγγραφή σου ως μέλος, η δική σου δύναμη ενώνεται με τη δύναμη όλων όσων αγαπάνε και στηρίζουν την ομάδα μας. Πιο ενωμένοι πιο δυνατοί!!!»